Op 22 juni a.s. organiseert de commissie Welzijn van de VDH een netwerkborrel voor professionals én vrijwilligers die actief zijn op het gebied van Welzijnswerk in Hoogland. De Commissie Welzijn probeert constant in contact te zijn met alle belanghebbenden op het gebied van welzijn in Hoogland. Zij wil de Hooglanders geen plan opleggen maar juist in gesprek met alle Hooglandse belanghebbenden een plan maken en uitvoeren. Om die reden organiseert de commissie verschillende activiteiten waaronder deze netwerkborrel. Daarnaast willen zij een start maken met het opzetten van een buurtvrijwilligers-netwerk en horen graag of er geïnteresseerde vrijwilligers zijn die hier onderdeel van uit willen maken.

Tijdens deze bijeenkomst wil de commissie graag onze visie en onze plannen presenteren. Ze zijn erg benieuwd naar uw mening daarover en hoort ook graag wat uw eigen ideeën zijn. Daarnaast is dit een goede gelegenheid om kennis met elkaar te maken. Er is namelijk een grote hoeveelheid betrokkenen (zowel professionals als vrijwilligers en bewoners) bij het welzijnswerk in Hoogland.

U bent van harte welkom op 22 juni om 20.00 uur in Dorpshuis De Neng.